ΝΑΥΠΛΙΟ BY NIGHT

Κωδικός: NAFPLIO
Μονοήμερη κρουαζιέρα
  • nauplio
  • nauplio1

Περιγραφή

ΝΑΥΠΛΙΟ BY NIGHT

Μονοήμερη Κρουαζιέρα από την Pegasus Cruises με αναχώρηση από Τολό για ένα όμορφο βράδυ στο Ναύπλιο.

Αποδράστε από την καθημερινότητα και απολαύστε τα νησιά, τον ήλιο και τη θάλασσα μαζί με την Pegasus Cruises.

Αναχώρηση/Επιστροφή από Τολό, Ναύπλιο, Τολό
Ώρα Αναχώρησης 20:15
Παροχές πλοίου
Σνακ Μπαρ Διασκέδαση(μουσική,χορός)
Εσωτερικός κλιματισμός Τηλεόραση
Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας
Δεν περιλαμβάνονται
Φαγητό 
Μεταφορά από ξενοδοχείο 

Επιλέξτε την Ταβέρνα – Εστιατόριο της επιλογής σας
Ναύπλιο

Δείτε τις επιλογές μας για μπάνιο σε Ναύπλιο

Θα έχετε αρκετό χρόνο για φαγητό στις όμορφες ταβέρνες του Ναυπλίου και περιπλάνηση στα σοκάκια της πόλης.Την υπόλοιπη ώρα απολαύστε τις ανέσεις των πλοίων μας τα εσωτερικά κλιματιζόμενα σαλόνια αλλά και το κατάστρωμα μας. 

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Τολό – Ναύπλιο – Τολό

Pegasus Tolo Nauplio

Πρόγραμμα

20:15

Αναχώρηση από Τολό

Πλέουμε αργά δίπλα στην ακρογιαλιά βλέποντας πανοραμικά το χωριό και το μικρό νησί,το Κορωνήσι,που στέκει απέναντι του με την εκκλησία των Αγ. Αποστόλων στην κορυφή του. Πλέοντας προς το Ναύπλιο ευκαιρία να αποθανατίσετε ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα. Βλέπουμε στα δεξιά μας το εκκλησάκι του Αγ Νικολάου,προστάτη των ναυτικών και αμέσων μετά την Καραθώνα,την μεγάλη παραλία του Ναυπλίου. Φτάνοντας βλέπουμε τις πρώιμες οχυρώσεις βυζαντινών και ενετών και το μεγαλοπρεπές Παλαμήδι που πήρε το όνομα του από το γιο του ιδρυτή της πόλης,επιστήμονα και γιατρού του τρωικού πολέμου. Το Παλαμήδι χτίστηκε το 1715 ως απόρθητο κάστρο τα χρόνια που έχασαν το Ναύπλιο από τους τούρκους. Πριν αντικρύσουμε την πόλη βλέπουμε το εκκλησάκι της Παναγίας και το Μπούρτζι,το θαλάσσιο ενετικό φρούριο,άγρυπνος φρουρός του λιμανιού. Στα πρώτα τείχη της πόλης προς τη θάλασσα ακόμα και σήμερα βρίσκονται τα πέντε αδέλφια, 5 κανόνια που προστάτευαν το λιμάνι και θα έκαναν κάθε υποψήφιο εισβολέα να το σκεφθεί καλά πριν δοκιμάσει να μπει στο λιμάνι. Από τα 5 αδέλφια μέχρι το Μπούρτζι υπήρχε μια μεγάλη αλυσίδα που υψωνόταν και έφραζε το λιμάνι για αυτό και οι ενετοί το ονόμαζαν Πόρτο Καδένα.

20:30

Άφιξη στη πιο ρομαντική πόλη της Ελλάδας

Μπορείτε να θαυμάσετε φωτισμένα το Μπούρτζι,το Παλαμήδι, τα τείχη της Ακροναυπλίας,να δείτε τις μεσαιωνικές πλατείες, τα μουσεία, τα ρομαντικά σοκάκια.

Αμέτρητες επιλογές σε φαγητό, καφέ ή ποτό.

23:00

Επιστροφή στο Τολό

‘Ολα τα ωραία φτάνουν στο τέλος τους.

Ρομαντική μουσική χαλαρή ατμόσφαιρα στο ανοικτό κατάστρωμα κάτω από τον γεμάτο αστέρια ουρανό μαγεμένοι από την πανσέληνο.

23:30

Άφιξη Τολό

Παρακαλούμε να έχετε υπόψιν πως οι ώρες είναι κατά προσέγγιση.
Η ώρα αναχώρησης από κάθε νησί ανακοινώνεται την ίδια μέρα, στο καράβι.

Το δρομολόγιο μπορεί να αλλάξει ή να ματαιωθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

 

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ

Αθήνα — Ναύπλιο — Τολό

  1. Με αυτοκίνητο: παίρνουμε την εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου (Ε94) μετά συνεχίζουμε στην εθνική οδό Κορίνθου – Τριπόλεως-Καλαμάτας (Ε 65), αφήνουμε την εθνική αμέσως 7 χιλ. μετά τα διόδια Σπαθοβουνιού , προς Μυκήνες Ναύπλιο. Συνεχίζουμε στον επαρχιακό δρόμο Κορίνθου – Άργους για λίγα χιλιόμετρα και στρίβουμε αριστερά στο νέο δρόμο προς Ναύπλιο. Διασχίζουμε τα χωριά Μηδέα και Αργολικό και φτάνουμε σε μια διασταύρωση που λέει αριστερά ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ. Λίγα χιλιόμετρα μετά συναντάμε ταμπέλες που μας οδηγούν κατ’ ευθείαν στο Τολό ,χωρίς να χρειαστεί να περάσουμε μέσα από το Ναύπλιο .
  2. Λεωφορείο (www.ktel.org) : από τον Σταθμό υπεραστικών λεωφορείων Κηφισού παίρνουμε το λεωφορείο για Ναύπλιο (κάθε ώρα από το πρωί έως το βράδυ). Στο Ναύπλιο παίρνουμε το λεωφορείο για το Τολό (κάθε ώρα από το πρωί έως το βράδυ). Τηλέφωνα σταθμών λεωφορείων: Ναυπλίου 27520 27323 – Αθηνών 210 5124910 Πάτρα 2610 623886 – Κανάλι Κορίνθου 27410 48444
  3. Ταξί: Μπορούμε να σας κλείσουμε Ταξί που να σας μεταφέρει απευθείας στο ξενοδοχείο από το σπίτι σας και κοστίζει περίπου 130€

 

Πάτρα — Ναύπλιο — Τολό

  1. Με αυτοκίνητο: παίρνουμε την εθνική οδό Πάτρας – Κορίνθου μετά συνεχίζουμε στην εθνική οδό Κορίνθου – Τριπόλεως-Καλαμάτας (Ε 65), αφήνουμε την εθνική αμέσως 7 χιλ. μετά τα διόδια Σπαθοβουνιού , προς Μυκήνες Ναύπλιο. Συνεχίζουμε στον επαρχιακό δρόμο Κορίνθου – Άργους για λίγα χιλιόμετρα και στρίβουμε αριστερά στο νέο δρόμο προς Ναύπλιο. Διασχίζουμε τα χωριά Μηδέα και Αργολικό και φτάνουμε σε μια διασταύρωση που λέει αριστερά ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ. Λίγα χιλιόμετρα μετά συναντάμε ταμπέλες που μας οδηγούν κατ’ ευθείαν στο Τολό ,χωρίς να χρειαστεί να περάσουμε μέσα από το Ναύπλιο .
  2. Με λεωφορείο (www.ktel.org): από τον Σταθμό λεωφορείων Πάτρας παίρνουμε το λεωφορείο για το Κανάλι της Κορίνθου. Αλλάζουμε λεωφορείο με προορισμό το Ναύπλιο (κάθε ώρα από το πρωί έως το βράδυ). Στο Ναύπλιο παίρνουμε το λεωφορείο για το Τολό (κάθε ώρα από το πρωί έως το βράδυ). Τηλέφωνα σταθμών λεωφορείων: Ναυπλίου 27520 27323 – Αθηνών 210 5124910 Πάτρα 2610 623886 – Κανάλι Κορίνθου 27410 48444
  3. Με Ταξί: Μπορούμε να σας κλείσουμε Ταξί που να σας μεταφέρει απευθείας στο ξενοδοχείο από το λιμάνι της Πάτρας και κοστίζει περίπου 130€

ΧΑΡΤΗΣ

Pegasus Tolo Nauplio

Price:12.00

Book Now

40 ticket in stock

Ενήλικοι
× €12.00 = €12.00
Παιδιά (5-12 ετών)
× €6.00 = 0
Σύνολο = €12.00

Πληροφορίες: