ΥΔΡΑ ΣΠΕΤΣΕΣ ΑΠΟ ΝΑΥΠΛΙΟ 2

Κωδικός: YDRASPETSES
Μονοήμερη κρουαζιέρα
  • pegasus-nafplio-tour
  • hydra01
  • alkyonis-small-pegasus-cruises800x500
  • pegasus-cruises-frontdeck-820×500
  • Spetses-krouaziera

Περιγραφή

ΥΔΡΑ ΣΠΕΤΣΕΣ ΑΠΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Μονοήμερη Κρουαζιέρα από την Pegasus Cruises με αναχώρηση από το Τολό για την γραφική χωρίς οχήματα Υδρα και τις όμορφες Σπέτσες.

Αποδράστε από την καθημερινότητα και απολαύστε τα νησιά, τον ήλιο και τη θάλασσα μαζί με την Pegasus Cruises. Θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε τρεις(3) ώρες στην Ύδρα και δύο(2) στις Σπέτσες.

Εδώ μπορείτε να βρείτε και τον τιμοκατάλογο μας

Αρκετός χρόνος για μπάνιο, περιπλάνηση στα σοκάκια της Ύδρας και φαγητό στις όμορφες ταβέρνες των Σπετσών.Την υπόλοιπη ώρα απολαύστε τις ανέσεις των πλοίων μας τα εσωτερικά κλιματιζόμενα σαλόνια αλλά και το κατάστρωμα μας.

Αναχώρηση/Επιστροφή από Τολό (δυνατότητα μεταφοράς σας από/προς Ναύπλιο με λεωφορείο της εταιρείας μας)
Ώρα Αναχώρησης 8:45 (Έναρξη επιβίβασης 8:00)
Παροχές πλοίου
Σνακ Μπαρ Διασκέδαση(μουσική,χορός)
Εσωτερικός κλιματισμός Τηλεόραση
Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας
Δεν περιλαμβάνονται
Φαγητό
Μεταφορά από ξενοδοχείο

Επιλέξτε την Ταβέρνα – Εστιατόριο της επιλογής σας
Φαγητό στις Σπέτσες – Φαγητό στην Υδρα

Δείτε τις επιλογές μας για μπάνιο σε Ύδρα και Σπέτσες

Θα έχετε αρκετό χρόνο για μπάνιο, περιπλάνηση στα σοκάκια της Ύδρας και φαγητό στις όμορφες ταβέρνες των Σπετσών. Την υπόλοιπη ώρα απολαύστε τις ανέσεις των πλοίων μας τα εσωτερικά κλιματιζόμενα σαλόνια αλλά και το κατάστρωμα μας.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Ναύπλιο – Ύδρα – Σπέτσες – Ναύπλιο

Pegasus Ydra Spetses Nafplio

Πρόγραμμα

8:30

Έναρξη επιβίβασης στο λιμένα Τολο

Να είστε έγκαιρα στο πλοίο γιατί οι αναχωρήσεις είναι ακριβής

8:45

Αναχώρηση από Τολό για Ύδρα

Αφήνουμε πίσω τα βουνά της Αρκαδίας με πορεία στην απέναντι ακτή της Αργολίδας, τις ακτές του Πόρτο Χελίου, το στενό των Σπετσών και την Ερμιονίδα.

11:30

Άφιξη στην Ύδρα

Για παραμονή 3 ωρών.

Στα 100 μέτρα από το λιμάνι στα αριστερά σας όπως θα βγείτε από το πλοίο μπορείτε να επισκεφθείτε το μουσείο της Ύδρας όπου βρίσκονται εκθέματά από την εποχή της επανάστασης και του Βαλκανικούς πολέμους.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την μητρόπολη, ένα μεγάλο μοναστήρι στο κέντρο του λιμανιού αφιερωμένο στη Παναγία, θα το εντοπίσετε εύκολα από ένα ψηλό ρολόι καμπαναριό. Εκεί φιλοξενείται εκκλησιαστικό μουσείο και το δημαρχείο του νησιού.

Μπορείτε να περιπλανηθείτε στα πέτρινα καλντερίμια να θαυμάσετε τα τρίπατα αρχοντικά των καπεταναίων της επανάστασης, μα κάνετε μια μικρή βόλτα με τα γαϊδουράκια και να πάρετε ωραίες φωτογραφίες από τα 2 κανονιοστάσια στις άκρες του λιμανιού.

Κοντά στο σπίτι του Παύλου Κουντουριώτη βρίσκεται ένα μπρούτζινο άγαλμα ένα δελφίνι με ένα παιδί στην πλάτη του για να θυμίζει την ταινία που γυρίστηκε στο νησί την δεκαετία του ’50 ¨Το παιδί και το δελφίνι¨ με τη Σοφία Λώρεν.

Ξεκινώντας για τη ΣΠΕΤΣΕΣ πλέουμε κοντά στο νησί θαυμάζοντας την άγρια φύση, σε λίγο φαίνεται το νησί των Σπετσών αλλά και η Σπετσοπούλα το ιδιωτικό νησί του Σταύρου Νιάρχου..

14:30

Αναχώρηση απο την Ύδρα με προορισμό τις Σπέτσες

15:40

Άφιξη στις ΣΠΕΤΣΕΣ

Για παραμονή 2 ωρών

Πάνω από το λιμάνι βρίσκεται η Ντάπια το παλιό πυροβολείο του νησιού φιλοξενεί τις περισσότερες από τις καφετέριες, διακοσμείται με βότσαλα από τις γύρω παραλίες.
Μπορείτε να επισκεφθείτε το αρχοντικό της Μπουμπουλίνας σε απόσταση 100 περίπου μέτρα από το λιμάνι. Κοντά στο αρχοντικό βρίσκεται το νεοκλασικό κτήριο του ευεργέτη του νησιού Σωτήρη Ανάργυρο.

Στη πλατεία Ποσειδωνίου μπορείτε να δείτε το πρώτο ξενοδοχείο του νησιού χτισμένο το 1897 και το άγαλμα της Μπουμπουλίνας να ατενίζει το πέλαγος.
Στα 200 μέτρα από το λιμάνι βρίσκεται η αμμώδης παραλία του Αγ Μάμμα για μια δροσιστική βουτιά.

Στα 600 μέτρα από το λιμάνι βρίσκεται το μοναστήρι του Αγ Νικολάου, εκεί υψώθηκε η σημαία της επανάστασης στο νησί, εκεί γυρίστηκε και η ταινία ¨Τζένη Τζένη¨ συγκεκριμένα η σκηνή του γάμου (Το κλασσικό Μαντάς και Γκόρτσος).
Στο ένα περίπου χιλιόμετρο το παλιό λιμάνι φιλοξενεί τα περισσότερα αρχοντικά του νησιού αλλά και τα παλιά καρνάγια που ναυπήγησαν τα πλοία της επανάστασης. Εκεί κοντά ο μεγάλος φάρος του νησιού και το άγαλμα του πυρπολητή Κοσμά Μπαρμπάτση που πυρπόλησε την τουρκική ναυαρχίδα στη ναυμαχία των Σπετσών 8 Σεπτέμβρη 1822.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την πόλη με τα πόδια ή με άμαξες που σέρνουν άλογα και μεταφέρουν 4-5 άτομά, η αφετηρία τους βρίσκεται δίπλα στο λιμάνι.

Αναχωρώντας από τη Σπέτσες βλέπουμε την Αναργύρειο Κοργιαλένειο Σχολή, μία από τις πολλές προσφορές του Ανάργυρου στο νησί και το πλούσιο πευκοδάσος που αγγίζει τα γαλάζια νερά.

17:40

Αναχώρηση για Ναύπλιο

19:15

Άφιξη στο Τολό

Μια τελευταία φωτογραφία του λιμανιού και του ενετικού κάστρου πάνω στο λόφο.

Παρακαλούμε να έχετε υπόψιν πως οι ώρες είναι κατά προσέγγιση. Η ώρα αναχώρησης από κάθε νησί ανακοινώνεται την ίδια μέρα, στο καράβι.
Το δρομολόγιο μπορεί να αλλάξει ή να ματαιωθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ

Από Αθήνα -> Ναύπλιο -> Τολό
1. Αυτοκίνητο: Παίρνουμε την εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου (Ε94)ή την Αττική οδό, συνεχίζουμε στην εθνική οδό Κορίνθου – Τριπόλεως-Καλαμάτας (Ε 65), αφήνουμε την εθνική αμέσως 7 χιλ. μετά τα διόδια Σπαθοβουνίου , προς Μυκήνες Ναύπλιο. Συνεχίζουμε στον επαρχιακό δρόμο Κορίνθου – Άργους για λίγα χιλιόμετρα και στρίβουμε αριστερά στο νέο δρόμο προς Ναύπλιο. Διασχίζουμε τα χωριά Μηδέα και Αργολικό και φτάνουμε σε μια διασταύρωση που λέει αριστερά ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ. Λίγα χιλιόμετρα μετά συναντάμε ταμπέλες που μας οδηγούν κατ’ ευθείαν στο Τολο, χωρίς να χρειαστεί να περάσουμε μέσα από το Ναύπλιο.
2. Λεωφορείο (www.ktel.org) : Από τον Σταθμό υπεραστικών λεωφορείων Κηφισού παίρνουμε το λεωφορείο για Ναύπλιο (κάθε ώρα από το πρωί έως το βράδυ).
Στο Ναύπλιο παίρνουμε το λεωφορείο για το Τολό (κάθε ώρα από το πρωί έως το βράδυ).
Τηλέφωνα σταθμών λεωφορείων: Ναυπλίου 27520 27323 – Αθηνών 210 5124910
3. Ταξί: 18€ από το Ναύπλιο.

Από Πάτρα
1. Αυτοκίνητο: παίρνουμε την εθνική οδό Πάτρας – Κορίνθου μετά συνεχίζουμε στην εθνική οδό Κορίνθου – Τριπόλεως-Καλαμάτας (Ε 65), αφήνουμε την εθνική αμέσως 7 χιλ. μετά τα διόδια Σπαθοβουνίου, προς Μυκήνες Ναύπλιο. Συνεχίζουμε στον επαρχιακό δρόμο Κορίνθου – Άργους για λίγα χιλιόμετρα και στρίβουμε αριστερά στο νέο δρόμο προς Ναύπλιο. Διασχίζουμε τα χωριά Μηδέα και Αργολικό και φτάνουμε σε μια διασταύρωση που λέει αριστερά ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ. Λίγα χιλιόμετρα μετά συναντάμε ταμπέλες που μας οδηγούν κατ’ ευθείαν στο Τολό , χωρίς να χρειαστεί να περάσουμε μέσα από το Ναύπλιο .
2. Με λεωφορείο (www.ktel.org): από τον Σταθμό λεωφορείων Πάτρας παίρνουμε το λεωφορείο για το Κανάλι της Κορίνθου. Αλλάζουμε λεωφορείο με προορισμό το Ναύπλιο (κάθε ώρα από το πρωί έως το βράδυ).
Στο Ναύπλιο παίρνουμε το λεωφορείο για το Τολό (κάθε ώρα από το πρωί έως το βράδυ). Τηλέφωνα σταθμών λεωφορείων: Ναυπλίου 27520 27323 – Αθηνών 210 5124910 – Πάτρα 2610 623886 – Κανάλι Κορίνθου 27410 48444
3. Ταξί: 18€ από το Ναύπλιο.

ΧΑΡΤΗΣ

Pegasus Ydra Spetses Nafplio

Αξιολογήσεις (0)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “ΥΔΡΑ ΣΠΕΤΣΕΣ ΑΠΟ ΝΑΥΠΛΙΟ 2”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Price:38.00

Book Now

97 ticket in stock

Μεταφορά με λεωφορείο από το Ναύπλιο

  Bus   ⨯ €7

Βρέφη (0-5 ετών)

    ⨯ €0

Ενήλικοι
× €38.00 = €38.00
Παιδιά (5-12 ετών)
× €19.00 = 0
Σύνολο = €38.00

Πληροφορίες: