Skip to main content

Call us: +30 27520 59430

Τρόποι Πληρωμής

  • Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαρισμό.
  • Η εταιρεία μας έχει λογαριασμούς στις τράπεζες ALPHA Bank : GR20 0140 5400 5400 0200 2007 801
  • Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners
  • Με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass*
  • Με επίσκεψη στα γραφεία μας και πληρωμή με μετρητά ή κάρτα

Πολιτική επιστροφών & ακυρώσεων

Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης μια εβδομάδα πριν την ορισμένη ημερομηνία μπορεί να γίνει αλλαγή της ημερομηνίας με άλλη, κατά την οποία έχουμε προγραμματισμένη κρουαζιέρα στον ίδιο ή άλλο προορισμό.
Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης μια μέρα πριν την ορισμένη ημερομηνία μπορεί να γίνει αλλαγή της ημερομηνίας με άλλη, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα, κατά την οποία έχουμε προγραμματισμένη κρουαζιέρα στον ίδιο προορισμό.
Σε καμία περίπτωση δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων.
Σε περίπτωση μη προσέλευσης στο λιμάνι την καθορισμένη ημέρα και ώρα για την
κρουαζιέρα που έχει γίνει η κράτηση, δε δύναται να πραγματοποιηθεί αλλαγή ημερομηνίας
ούτε επιστροφή χρημάτων.


Πολιτική παράδοσης προϊόντων

Κατά την προσέλευσή σας στο λιμάνι θα σας περιμένει άνθρωπος της εταιρείας μας στην είσοδο του πλοίου. Παρακαλούμε παρουσιάστε το απόκομμα της κράτησής σας και θα σας παραδώσει τα εισιτήριά σας για την κρουαζιέρα.


Όροι & Προϋποθέσεις

H Pegasus Cruises (στο εξής ΕΤΑΙΡΕΙΑ) είναι μια φιλική, οικογενειακή επιχείρηση που εδρεύει στο Τολό Αργολίδας και ξεκίνησε τη δραστηριότητά της προσφέροντας μονοήμερες κρουαζιέρες στα νησιά του Αργοσαρωνικού. Η εταιρεία δημιούργησε τον δικτυακό τόπο www.pegasus-cruises.gr για να προσφέρει πληροφορίες και υπηρεσίες στους χρήστες του.
Η εταιρεία ενημερώνει πως οι ώρες παραμονής στους διάφορους προορισμούς που αναρτώνται στα προγράμματα των κρουαζιέρων είναι κατά προσέγγιση. Η ώρα αναχώρησης από κάθε νησί ανακοινώνεται την ίδια μέρα, στο καράβι. Το δρομολόγιο μπορεί να αλλάξει ή να ματαιωθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
Η χρήση του δικτυακού αυτού τόπου διέπεται από τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, τους οποίους οι χρήστες καλούνται να διαβάσουν και να συμμορφώνονται με αυτούς. Η χρήση του δικτυακού αυτού τόπου συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων και προϋποθέσεων.
Η εταιρεία μπορεί, για οποιοδήποτε λόγο και χωρίς προειδοποίηση να αλλάξει αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις. Η συνέχιση της χρήσης της ιστοσελίδας από τους χρήστες μετά από την ημερομηνία ισχύος οποιωνδήποτε αλλαγών στους όρους και προϋποθέσεις θα εκλαμβάνεται ως αποδοχή από τους χρήστες των αλλαγών αυτών.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ
Σε καμμια περίπτωση η εταιρεία δε φέρει ευθύνη έναντι οποιουδήποτε ή για οποιεσδήποτε άμεσες, έμμεσες, θετικές ή αποθετικές ζημίες οποιουδήποτε είδους, συμπεριλαμβανομένης και της ηθικής βλάβης, που σχετίζονται ή απορρέουν από αυτό τον δικτυακό τόπο ή από οποιαδήποτε χρήση αυτού ή από οποιονδήποτε άλλο δικτυακό τόπο ή πηγή προς την οποία υπάρχει διασύνδεση, παραπομπή ή δυνατότητα πρόσβασης από τον παρόντα δικτυακό τόπο, ή για τη χρήση, φόρτωση ή δυνατότητα πρόσβασης σε οποιαδήποτε υλικά, πληροφορίες, προϊόντα ή υπηρεσίες συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, οποιωνδήποτε διαφυγόντων κερδών, απώλειας προγραμμάτων ή άλλων δεδομένων, ακόμα και στην περίπτωση που η εταιρεία έχει ενημερωθεί ρητώς για το ενδεχόμενο να προκύψουν τέτοιες ζημίες.
Η εταιρεία δεν παρέχει οποιαδήποτε εγγύηση ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας θα είναι πάντοτε επίκαιρο, ασφαλές, χωρίς σφάλματα, θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των χρηστών και ότι τα αποτελέσματα που θα προέλθουν από τη χρήση του θα είναι αξιόπιστα, ακριβή και χωρίς σφάλματα.
Ως αποτέλεσμα των συνεχών εξελίξεων οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να μην είναι πάντοτε πλήρως ενημερωμένες και για το λόγο αυτό οι πληροφορίες αυτές παρέχονται σε βάση «ως έχει» και «ως διατίθεται». Έγκυρες και επιβεβαιωμένες πληροφορίες δίνονται στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Η χρήση πληροφοριών που λαμβάνονται ή αποθηκεύονται από ή μέσω αυτής της ιστοσελίδας έγκειται αποκλειστικά στην κρίση και αποτελεί ευθύνη του χρήστη. Ο χρήστης αποδέχεται ότι πρέπει να αξιολογεί το περιεχόμενο και ότι είναι υπεύθυνος για κάθε κίνδυνο που μπορεί να προκαλέσει η χρήση οποιουδήποτε περιεχομένου.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ
Όλα τα λογότυπα της εταιρείας και τα εμπορικά σήματα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ή να αναπαραχθούν χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της εταιρείας.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ
Όλες οι πληροφορίες που παρέχονται στην εταιρεία από τους χρήστες αυτής της ιστοσελίδας δεν θεωρούνται εμπιστευτικές. Η εταιρεία μπορεί να αποκαλύψει, αντιγράψει και χρησιμοποιήσει όλες ή οποιεσδήποτε από τις πληροφορίες αυτές για οποιοδήποτε σκοπό χωρίς περιορισμό.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΡΙΤΩΝ ΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
Κάποια από τα περιεχόμενα αυτής της ιστοσελίδας μπορεί να κατέχονται από τρίτα μέρη (πχ άρθρα, δεδομένα ή αποσπάσματα) ή να υπάρχουν δεσμοί υπερκειμένου που οδηγούν σε ιστοσελίδες που κατέχονται από τρίτους, οι οποίοι έχουν την πλήρη ευθύνη (αστική ή ποινική) για την ασφάλεια, το σύννομο ή την εγκυρότητα του περιεχομένου των ιστοσελίδων και των υπηρεσιών τους, αποκλεισμένης κάθε ευθύνης της εταιρείας.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ
Η χρήση του λογισμικού που φορτώνεται από αυτήν την ιστοσελίδα εναπόκειται αποκλειστικά στην κρίση & αξιολόγηση των πιθανών κινδύνων από το χρήστη, ο οποίος θα πρέπει να διασφαλίσει ότι τηρούνται οι όροι, προϋποθέσεις και σημειώσεις αδείας χρήσης του λογισμικού που φορτώνει από αυτή την ιστοσελίδα στον προσωπικό του υπολογιστή, καθώς και ότι το ως άνω λογισμικό είναι συμβατό με τον υπολογιστή και δεν περιέχει ιούς.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
Η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αλλάξει ή να αποσύρει οποιοδήποτε μέρος ή ολόκληρη την ιστοσελίδα οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Οποιεσδήποτε αλλαγές θα ισχύσουν από την επόμενη φορά που ο χρήστης θα επισκεφτεί την ιστοσελίδα. Οι χρήστες αυτής της ιστοσελίδας δεν δικαιούνται οποιαδήποτε αποζημίωση επειδή αδυνατούν να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες που προσφέρονται από αυτήν.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑΣ
Η εταιρεία θεωρεί σημαντική την ασφάλεια των προσωπικών στοιχείων των χρηστών της ιστοσελίδας της και είναι υπεύθυνη για τη διασφάλιση του απορρήτου των προσωπικών πληροφοριών που της παρέχονται. Η πολιτική εχεμύθειας καθορίζει τις αρχές που διέπουν τη χρήση των προσωπικών στοιχείων που λαμβάνονται. Οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί αυτή την ιστοσελίδα συμφωνεί σε αυτή τη χρήση. Η πολιτική εχεμύθειας μπορεί ενίοτε να αλλάζει. Ζητάμε ως εκ τούτου να ελέγχεται τακτικά για να διασφαλιστεί ότι οι χρήστες γνωρίζουν την πιο πρόσφατη έκδοση που θα εφαρμόζεται κάθε φορά.
Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη αυτής της ιστοσελίδας διέπεται από τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις και την Ελληνική νομοθεσία (Ν. 2472/1997 όπως ισχύει, Ν. 3471/2006, Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων). Τα στοιχεία αυτά ουδέποτε γνωστοποιούνται σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από τον Νόμο και τις αρμόδιες Αρχές), αλλά διαφυλάσσεται ο προσωπικός τους χαρακτήρας. Η ιστοσελίδα διατηρεί αρχεία με τα στοιχεία αυτά για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Επιπλέον, στην περίπτωση «δεσμών» προς άλλους δικτυακούς τόπους, η ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για τους όρους διαχείρισης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων που αυτοί ακολουθούν.
Για την εγγραφή του χρήστη σε ορισμένες από τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας ζητούνται τα εξής στοιχεία: e-mail (διεύθυνση ηλεκτρονικής θυρίδας του χρήστη). Η εταιρεία μπορεί να χρησιμοποιεί τα στοιχεία του χρήστη μόνο για τον σκοπό που αφορά η συγκεκριμένη υπηρεσία. Τα στοιχεία αυτά δεν αποκαλύπτονται σε τρίτους και με κανέναν τρόπο δεν δημοσιοποιούνται ή αποτελούν καθ’ οιονδήποτε τρόπο αντικείμενο εκμετάλλευσης. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται μόνο στο μέτρο που κρίνεται απολύτως αναγκαίο για την εκπλήρωση των όρων και υποχρεώσεων των επιμέρους υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία.

ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις κρατήσεις σας με τους παρακάτω τρόπους:
1) Ηλεκτρονικά με καταχώρηση απευθείας στο σύστημα. Μετά την καταχώρηση σας αποστέλλεται voucher. Τα εισιτήριά σας τα παραλαμβάνετε στο λιμάνι, πριν την επιβίβαση στο πλοίο.
2) Ηλεκτρονικά με αποστολή e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
3) Τηλεφωνικά στο 2752059430, στο κεντρικό μας γραφείο.
4) Πληρωμή και παραλαβή του εισιτηρίου από την έδρα μας ή τα συνεργαζόμενα γραφεία.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις πληρωμές σας ηλεκτρονικά με τους παρακάτω τρόπους:
1) Χρέωση σε πιστωτική/χρεωστική κάρτα
2) Κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το γραφείο μας στο 2752059430 ή στείλτε αντίγραφο του καταθετηρίου στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ
Όλες οι τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας δεν περιλαμβάνουν έξοδα αποστολής. Οι τιμές δίνονται σε ΕΥΡΩ και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ. Οι τιμές μπορεί να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση, σε οποιοδήποτε χρόνο πριν την αποδοχή της παραγγελίας σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Ενίοτε μπορεί να κοινοποιούνται μέσω e-mail ή ταχυδρομείο, πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της εταιρείας και των επιχειρηματικών συνεργατών της. Εάν ο χρήστης δεν επιθυμεί να λαμβάνει τέτοιου είδους πληροφορίες μπορεί να επιλέξει να μην τις λαμβάνει, ενημερώνοντας οποιαδήποτε στιγμή μέσω e-mail στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ως χρήστης αυτής της ιστοσελίδας αναλαμβάνετε:
1) Να μην ενεργείτε κατά τη χρήση της ιστοσελίδας, εν γνώσει σας ή ακουσίως, αντίθετα σε οποιεσδήποτε νομικές ή ρυθμιστικές απαιτήσεις οποιασδήποτε αρμόδιας αρχής που έχει δικαιοδοσία επάνω σας ή επάνω σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που αναλαμβάνετε.
2) Να μη χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα για να προβείτε σε μη εξουσιοδοτημένες προσπάθειες πρόσβασης των συστημάτων της εταιρείας ή των δικτύων τρίτων μερών.
3) Να μη χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα για να διεξάγετε επιχειρηματική δραστηριότητα ή άλλες δραστηριότητες ή να συμβάλλετε σε δραστηριότητες που απαγορεύονται εκ του νόμου.
4) Να μη χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα για τη μετάδοση οποιουδήποτε υλικού που είναι δυσφημιστικής, προσβλητικής ή απειλητικής φύσης ή το οποίο παραβιάζει τα δικαιώματα τρίτων μερών ή για το σκοπό της πρόκλησης διατάραξης, παρενόχλησης ή περιττής ανησυχίας σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος ή να αποστέλλετε μηνύματα τα οποία γνωρίζετε ότι είναι ψευδή ή να κάνετε χρήση της ιστοσελίδας για τέτοιους σκοπούς.
5) Να ενημερώνετε άμεσα την εταιρεία σχετικά με οποιαδήποτε αξίωση ή ενέργεια οποιασδήποτε φύσης εναντίον σας για οποιαδήποτε χρήση της ιστοσελίδας και κατόπιν αιτήσεως από την εταιρεία, να διακόψετε άμεσα την πράξη για την οποία έγινε η κατηγορία.

ΓΕΝΙΚΑ
Εάν οποιοδήποτε άρθρο των παραπάνω όρων θεωρείται ως μη εφαρμόσιμο, δεν θα επηρεάσει την εγκυρότητα και τη δυνατότητα εφαρμογής των υπόλοιπων όρων.
Οι όροι αυτοί αντιπροσωπεύουν τη συνολική συμφωνία μεταξύ του κάθε χρήστη και της εταιρείας και διέπει την πρόσβαση και τη χρήση της ιστοσελίδας από την πλευρά των χρηστών. Οι όροι αυτοί υπερισχύουν κάθε άλλης γραπτής συμφωνίας μεταξύ του κάθε χρήστη και της εταιρείας σε σχέση με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας.
Οι όροι αυτοί διέπονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία και αποκλειστικά αρμόδια για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς ορίζονται τα ελληνικά δικαστήρια.


Έχετε κάποια ερώτηση;